کلینیک پوست و مو رز

کاشت ابرو,کاشت مو,تزریق چربی,لیپوماتیک,لیزر موهای زائد,تزریق ژل,جراحی بینی,تزریق بوتاکس

کلینیک پوست و مو رز

کاشت ابرو,کاشت مو,تزریق چربی,لیپوماتیک,لیزر موهای زائد,تزریق ژل,جراحی بینی,تزریق بوتاکس

کادر با تجربه ای از جراحان مطرح کشور و تکنسین های با استعداد در کلینیک پوست و مو ( رز ) گرد هم آمده اند تا با استفاده از پیشرفته ترین دستگاهها و تکنولوژیهای روز دنیا خدماتی ارزشمند در زمینه کاشت مو ، کاشت ابرو ، تزریق چربی ، لیپوماتیک ، تزریق بوتاکس , تزریق ژل , لیزر موهای زائد , جراحی بینی و … به هموطنان گرامی ارائه نمایند.تهران ، میدان صادقیه، ضلع شمالی مترو صادقیه، خیابان ولیعصر، نبش طاهریان ، پلاک 58 ، واحد 1 || مشاوره تلفنی : 02144067005 || https://rozclinic.com

اسکارهای ناشی از کاشت مو و کاشت مو در محل اسکار

rozclinic امیر | پنجشنبه, ۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۰۹:۳۲ ب.ظ

>> اسکارهای ناشی از کاشت مو

منظور از اسکارهای ناشی از کاشت مو چیست ؟ مقاله امروز ” کلینیک پوست و مو رز” به اسکارهای ناشی از کاشت مواختصاص دارد؛ با ما همراه باشید تا درباره میزان ماندگاری اسکارها در روش های مختلف کاشت مو و روش های پنهان سازی اسکارها اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.اسکارهای ناشی از کاشت مو یکی از مشکلات بیمارانی است که برای درمان طاسی سر خود از روش های متفاوت کاشت مو استفاده می کنند.

کاشت مو، تکنیک ها و روش های بسیار متفاوتی دارد و هر یک از این روش ها باعث ایجاد اسکارهای خاصی در روی سر بیمار می شود. البته مهارت و تجربه متخصص هم می تواند در کاهش میزان اسکارها تاثیر زیادی داشته باشد.

 

اسکارهای ناشی از کاشت مو

 

امروزه، روش های کاشت مو پیشرفت زیادی کرده است و عوارض آنها در مقایسه با گذشته، بسیار کمتر شده است. تکنیککاشت مو با توجه به فاکتورهای مختلفی تعیین می شود؛ مانند الگوی ریزش موها، مقدار و کیفیت موهای اهدا کننده و ابعاد نقاط طاس.

>> روش های کاشت مو و بررسی اسکارهای ناشی از هر کدام از این روش ها

معمولا دو روش از کاشت مو در بین بیماران بیشتر از سایر روش ها استفاده می شود؛

  1. کاشت مو به روش FUE 
  2. کاشت مو به روش FUT

هر دو روش FUE و FUT، در طی ۳ الی ۶ ماه باعث رشد موهای جدید در بیمار می شوند. در ادامه هر یک از این روش ها را بررسی می کنیم:

کاشت مو

>> کاشت مو به روش FUE

در این فرآیند فولیکول های مو از پشت و اطراف سر ( نقاط اهدا کننده ) استخراج می شوند. جراح بوسیله پانچ کوچکی هر گرافت فولیکول مو را بصورت تکی جدا می کند. هر استخراج باعث بوجود آمدن اسکار کوچک دایره ای شکلی در روی سر می شود که قطر آن به اندازه ۱ میلی متر است.

تعداد این اسکارها بستگی به تعداد فولیکول های موی استخراج شده دارد. بعد از سپری شدن دوره ریکاوری بیمار، این اسکارها در روی سر بیمار تبدیل به نقاط ریز سفید رنگ می شود.

هر فولیکول شامل ۱ الی ۴ عدد تار مو است. تعداد مشخصی از تارهای موها با یکدیگر پیوند زده می شوند و در نقاط گیرنده پوست سر بیمار گذاشته می شوند و برای گذاشتن هر مو، برش کوچکی روی پوست سر ایجاد می شود.

این روش از کاشت مو ساعت ها طول می کشد. ممکن است هر ۲ ماه یا هر ۳ ماه، این فرآیند تکرار بشود تا بیمار به بهترین نتایج حاصل از کاشت مو برسد.

کاشت مو به روش FUE بصورت سرپایی و با بی حسی موضعی انجام می شود. کاشت مو به روش FUE نیازی به بخیه ندارد و دوره ریکاوری بیمار هم معمولا کوتاه است.

 >> کاشت مو با روش FUT

این فرآیند به برداش نواری از موهای اهدا کننده نیاز دارد. موهای اهدا کننده معمولا در پشت سر قرار دارند. به محض اینکه نواری از موها جدا شود، پوست سر را بخیه می زنند. بخیه باعث می شود تا اسکار خطی روی پوست سر به جا بماند.

طول این اسکار در هر بیماری متفاوت است و بستگی به سایز نواری دارد که از روی سر استخراج می شود. در بعضی از موارد، ممکن است این اسکار از گوش سمت چپ تا گوش سمت راست بیمار را در بر بگیرد.

گرافت های فولیکول مو از نوار جدا می شوند و برای پیوند در نقاط گیرنده ی پوست سر آماده می شوند. برای هر تار مو، شکاف های کوچکی روی پوست سر ایجاد می شود.

در این فرآیند از بی حسی موضعی استفاده می شود و بصورت سرپایی انجام می شود. بخیه ها تقریبا بعد از ۱۰ روز کشیده می شوند. ممکن است کاشت مو با روش FUT، درد و تورم بیشتری نسبت به کاشت مو با روش FUE داشته باشد. نتایج حاصل ازکاشت مو به روش FUT در هر بیماری متفاوت است.

>> رفع اسکار در کاشت مو با روش FUT

فرآیندهای مختلفی برای کاهش سایز اسکار در کاشت مو با روش FUT وجود دارد. البته موفقیت این فرآیندها تضمین شده نیست و بعضی از اسکارها ممکن است همچنان روی سطح پوست بیمار باقی بمانند.

با افزایش سن، پوست سر شما بطور طبیعی از وسط خم می شود. این فرآیند طبیعی باعث پهن تر شدن طول اسکار یا نمایان شدن بیشتر سرکار در روی سر می شود.

گزینه ای دیگر برای رفع اسکار در روش FUT، پیوند فولیکول های مو به روش FUE است. میزان تاثیر این روش، بستگی به ضخامت اسکار هم دارد. بافت اسکار می تواند با مصرف دارو هم نازک بشود.

البته پوستی که دارای اسکار است، نمی تواند مثل یک پوست سالم از گرافت ها محافظت نماید. پزشک به شما خواهد گفت که آیا این فرآیند برای شما موثر واقع می شود یا خیر.

>> چگونه اسکارهای ناشی از کاشت مو را پنهان کنیم ؟

شاید پنهان کردن نقاطی از سر که دارای اسکار است برای شما سخت باشد ولی روش های زیادی برای مخفی کردن اسکار وجود دارد. بیمار می تواند موهایش را بلند کند تا نقاطی از سر که دارای اسکار است را به خوبی بپوشاند.

اسکار هم انواع مختلفی دارد؛ مثلا پوشاندن اسکارهایی که به شکل برآمده و برجسته روی سر ایجاد می شوند، از بقیه اسکارها سخت تر است. این اسکارها با گذشت زمان بزرگتر می شوند و ممکن است رشد آنها تا ماه ها و حتی تا سال ها ادامه پیدا کند. در واقع پوست بعضی از بیماران مستعد چنین اسکارهایی ست.

اگر قبل از کاشت مو، چنین اسکارهایی را روی پوست سرتان دارید، حتما به پزشک خود اطلاع بدهید. در ضمن، چند فرآیندهای پزشکی هم برای پوشاندن اسکارهای روی سرتان وجود دارد که لازم است با پزشک در این زمینه مشورت نمایید. در ادامه، چند مورد از این فرآیندها را با هم بررسی می کنیم:

>> لیزر فراکسل

لیزر می تواند به کاهش اسکارها کمک کند و گاهی اوقات از لیزر در ترکیب با روش های دیگر استفاده می شود. لیزر پوست آسیب دیده را مورد هدف خود قرار می دهد و باعث بهبود اسکارهای روی پوست می شود.

لیزر در غشای میانی پوست باعث تولید کلاژن می شود، قابلیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد، باعث جوانسازی پوست می شود و ظاهر کلی پوست را بهبود می بخشد. در واقع لیزر فراکسل کاربردهای زیادی دارد و رفع اسکار ناشی از کاشت مو تنها یکی از مزیت های آن به شمار می رود و نتایج آن در هر بیماری متفاوت است.

>> میکروپیگمنتیشن پوست سر

میکروپیگمنتیشن پوست سر با نام های تاتو پزشکی یا تاتوی موی پوست سر هم شناخته می شود. در این فرآیند که نتایج ماندگاری را بدنبال دارد، رنگدانه ها مستقیما روی پوست سر تزریق می شوند و باعث ضخیم تر نشان دادن موها می شوند. حتی بعضی از افراد از میکروپیگمنتیشن پوست سر بجای فرآیند کاشت مو استفاده می کنند.

فرآیند میکروپیگمنتیشن پوست سر اسکارهایی که با روش های FUE و FUT روی سر ایجاد می شود را رنگ می کند. البته ممکن است چندین جلسه طول بکشد تا رد اسکارها بطور کامل برطرف بشود.

تعداد جلسات بستگی به سایز ناحیه ای دارد که باید رنگدانه تزریق بشود. معمولا رنگدانه با رنگ موهای بیمار مطابقت دارد. البته توجه داشته باشید که ممکن است موهای شما خاکستری و یا روشن تر هم بشود.

>> تریکوپیگمنتیشن 

تریکوپیگمنتیشن، شکل موقت میکروپیگمنتیشن پوست سر است. این فرآیند هم نتایج تقریبا ثابتی را بدنبال دارد. در تریکوپیگمنتیشن، رنگدانه در لایه بالایی غشای میانی پوست تزریق می شود. مدت ماندگاری تریکوپیگمنتیشن در هر بیمار متفاوت است و معمولا بین ۶ ماه تا ۳ سال ماندگاری دارد.

امیدواریم مقاله جامع “ اسکارهای ناشی از کاشت مو و کاشت مو در محل اسکار ” برای شما علاقه مندان گرامی مفید واقع گردیده باشد.

>> هزینه کاشت مو

هزینه کاشت مو در هر بیماری متفاوت است و بر اساس فولیکول های استخراج شده، تعداد تار موهای کاشته شده، زمان کاشت مو، تعداد جلسات مورد نیاز، روش و شرایط کاشت مو تعیین می شود.

شما می توانید با مراجعه به ” کلینیک تخصصی پوست و مو رز و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو، از قیمتکاشت مو خود مطلع شود. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

 

  • rozclinic امیر

عوارض کاشت مو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی